Specijalizirani programi


Izgubi suvišne kilograme

Ja bih smršavila, ali… Nema više izgovora, Figurella je pripremila poseban program prilagođen samo tebi – ciljani i aktivni pokreti, te pravilna i uravnotežena prehrana riješiti će tvoj problem zauvijek!
______________________________________________

Program ciljanih zona

Tvoje tijelo je izgubilo gipkost i tonus od prije nekoliko godina, a k tome pojavio se i višak centimetara na kritičnim djelovima tijela- trbuh, stražnjica, bedra, bokovi. Figurellin program "Ciljanih zona" je pravo rješenje za tvoj problem. Smanji volumen na kritičnim djelovima tijela i vrati tonus mišićnoj masi, osjećaj se zadovoljno u svom tijelu.
______________________________________


Uspješna i privlačna

Zadovoljna si svojom karijerom i poslovnim uspjesima, ali ubrzani tempo života ostavio je posljedice na tvom tijelu. Ovaj specijalizirani Figurellin program pomoći će ti da učvrstiš mišiće na kritičnim zonama (trbuh, bedra, bokovi i stražnjica), pobijediš naslage celulita, zategneš kožu i ostaneš zdrava.
______________________________________________________________________________

U formi za vjenčanje

"Kako je izgledala mladenka?"
Želiš li da odgovor bude "savršeno!"
Figurella je za tebe pripremila poseban program kako bi zablistala na svoj veliki dan. Dolazeći 2-3 puta tjedno tokom tri mjeseca postići ćeš idealnu liniju, učvrstiti muskulaturu i vratiti tjelesnu formu.
__________________________________________________________

Povratak u formu nakon trudnoće

Beba koju si donijela na svijet te najviše raduje i zaokuplja. No, kada se prepustiš svojim mislima brine te višak kilograma koji je vidljiv na trbuhu i bokovima. Povjeri se Figurellinom stručnom timu, obnovi tonus mišića i ukloni masne naslage sa trbuha i bokova. Metodu Figurella možeš prakticirati već par tjedana nakon poroda.
______________________________________


Menopauza - održi trajnu vitkost

Promjene koje doživljavaš nakon četrdeset i pete godine često mogu bit neugodne. Figurella ti može pomoći da lakše prođeš kroz njih. Zdrava prehrana i ciljana fizička aktivnost za poboljšanje cirkulacije i jačanje kostiju učiniti će da se osjećaš ugodno, zdravo i zadovoljno u ovom osjetljivom razdoblju.
__________________________________________________________Detox program

Nagomilani stres i sjedalački način života ostavili su traga na tvojoj figuri? Figurella je za tebe pripremila poseban Detox program s kojim ćeš eliminirati nagomilane toksine i vratiti svom tijelu dobar osjećaj.

Detoksifikacija predstavlja dobar početak prema zdravijem načinu prehrane ili povremeni odmor organizma od svakodnevnog opterećenja. Osim toga kako se pojednostavljuje izbor hrane koju jedemo , naši okusni receptori postaju puno senzibilniji. Važan utjecaj predstavlja i promišljanje o hrani te svijest o onome što unosimo u organizam. Detox dijeta se preporučuje 1-2 puta na godinu za općenito poboljšanje zdravstvenog stanja, a najbolje je započeti tijekom vikenda. Potrebno je imati 3-6 obroka na dan da bi se izbjegao osjećaj gladi.
_____________________________________________________________________________________________

Ljetni program Figurella

Želiš li ovog ljeta na plaži pokazati svoju vitku, čvrstu i lijepo oblikovanu figuru? Idealno rješenje za dobar izgled u kupaćem kostimu je poseban ljetni program Figuella. Ljetni program uključuje jednostavnu i ciljanu fizičku aktivnost te personalizirane prehrambene savijete od strane naše nutricionistice.