Figurella - Povijest

Metodu remoduliranja ženske figure pod nazivom "termophysicalmethod" (T.P.M.) početkom 70-tih u SAD–u patentirali su dr. Karin Brown i dr. Donald L. Brown. Brownovi su patentirali poseban ležaj u obliku kupole u kojoj osoba obavlja fizičku aktivnost na temperaturi od 36,8ºC pri čemu se aktivira venska i limfna cirkulacija koristeći mišiće uz optimalni radni učinak. Doktori Brown potom dolaze u Europu, gdje u Švicarskoj otvaraju 10 centara sa sjedištem u Zurichu. S vremenom šire metodu po Europi: najprije u Austriji, Njemačkoj i Nizozemskoj, a zatim u Italiji gdje se 1982. otvaraju prvi centri u Milanu i Genovi. Vrata svog prvog centra u Hrvatskoj Figurella otvara u Zagrebu 1996. godine, a zatim slijedi otvorenje u Rijeci 2002. godine.

Kako do trajne vitkosti uz Figurellu?

Figurella je u potpunosti prirodna metoda mršavljenja, osmišljena i usavršena proučavanjem ženskog tijela. Ova originalna metoda prilagođava se zahtjevima modernih žena kako bi povratile željenu fizičku formu i istinsku ljepotu. Onu koja proizlazi iz vitkog tijela u formi te iz pravilnog načina prehrane. Stoga, slijedi metodu korak po korak i doseći ćeš željeni rezultat. Figurella ti nudi mršavljenje ponajviše onih dijelova tijela koji su za ženu kritična: trbuh, bedra, bokovi. Međutim, svaka od nas je jedinstvena, posebna i neponoljiva. Zato te samo personalizirana metoda dovodi do ozbiljnih i trajnih rezultata. Povjeriš li se Figurelli, tvoja silueta će u kratkom vremenu izgledati vitko i harmonično, a tvoje tijelo mršavije i čvršće.


Želiš li postići savršenu formu? Idemo korak po korak!

Kreni od činjenice da uz svakodnevne obaveze moraš pronaći malo vremena samo za sebe. Uz dobro uloženo vrijeme, stalnu i umjerenu fiziču aktivnost te pažljivu prehranu, postati ćeš ljepšom i zdravijom. I to ne samo sada nego i u budućnosti.

Posebno patentirani "ležaj Figurella"

Ciljana fizička aktivnost izvodi se na posebno patentiranom "ležaju". Metoda Figurella djeluje na aktivan način. Skupine mišića pokreću se blagim i postepenim pokretima. Osjetiti ćeš i vanjsko djelovanje na kožu i tkiva. U kratkom vremenu postići ćeš optimlan rezultat. Unutrašnjost ležaja stvara i održava stalnu temperaturu od 36,8°C koja odgovara temperaturi ljudskog tijela. Time je, s jedne strane omogućen dobar rad mišića bez posebnog zagrijavanja, a s druge – puno se brže potiče lipoliza te odstranjuju masne naslage.

Čari ozonske kupke

Nakon fizičke aktivnosti slijedi vrijeme opuštanja unutar suhe ozonske kupke. Terapija ozonom je u potpunosti sigurna i neinvazivna. Traje dvadesetak minuta te pomaže pri aktivaciji mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva koje se odvija u smjeru od površine kože prema potkožnom tkivu gdje su prisutne masne naslage. Aktivni kisik pomaže pri razgradnji molekula masnoće i odstranjivanju masnih i celulitnih naslaga. Uz to će tvojoj koži "dati da udahne" dovoljnu količinu kisika, a koža tako postaje blistava i svilena, tkivo glatko, kompaktnije i čvršće. Rezultat? Eliminacija celulita, trajno meka i sjajna koža, na dodir baršunasta.

Savjeti za prehranu prilagođeni tebi

Figurella ti ne propisuje dijetu, već te uči kako se pravilno hraniti. Što to znači? Hrana je tvoj dragocjeni saveznik. Pravilno se hrani, upoznaj svoje granice i nećeš morati slijediti strogu dijetu. Figurelline savjete za prehranu izradili su nutricionisti, a slijedeći ih, bolje ćeš znati kombinirati namirnice te njihovu količinu ograničiti - kad je potrebno. Figurellini jelovnici voditi će te u svakodnevnom odabiru namirnica.

Budi redovita na tretmanima

Figurellin svijet je rezerviran isključivo za žene. Poštuje tvoje vrijeme koje je, složiti ćeš se, izuzetno važno za sve nas. Dovoljno je dva do tri sata tjedno za krupne promjene koje te očekuju. Figurella funkcionira na bazi zakazanog sastanka, prema dogovorenim terminima, bez čekanja i gubitka tvog vremena. Dolaziš dakle, kada ti najviše odgovara i određuješ svoje tretmane ovisno o svojim obavezama. Intimna, prava ženska, vesela atmosfera opustiti će te tijekom tvog boravka u Figurelli. Okružena si sa ženama koje imaju isti problem, a vodi te stručno osoblje koje zna kako postići željeni rezultat.

Ne zaboravi: prvi cilj koji postižeš sa Figurellom je – trajna vitkost i zadovoljstvo.

Kako ući u svijet Figurelle?

Pribilježi se za besplatnu analizu tvoje figure.

Očekujemo te u našim centrima u Zagrebu, Zadru i Rijeci!