Figurella i GENOS - unaprijedili novi trend gubitka kilograma


Najnovija istraživanja pokazuju kako geni puno govore o našoj tjelesnoj težini i liniji. Poznavajući vlastite gene možemo pronaći pravu kombinaciju prehrane i tjelovježbe osmišljene samo za nas.

Upravo zbog toga Figurella Vas u suradnji s GENOS-om upoznaje s novim trendom- GenPerform analiza.

Na temelju rezultata navedene analize određujemo režim prehrane, intenzitet i vrstu tjelovježbe prilagođene upravo Vama. Tog programa se možete pridržavati zauvijek i zaboraviti na raznorazne dijete i vježbe neprilagođene Vašoj genetičkoj jedinstvenosti.

Ovakav pristup omogućuje optimalni način mršavljenja jer ciljamo u samu srž nastanka viška kilograma- Vašu genetsku podlogu. Svoje gene ne možete promijeniti, ali uz prilagodbu svom genotipu možete uspješnije ostvariti svoj cilj.

GenPerform analizu možete napraviti u Figurella centrima koji se nalaze u Zagrebu, Rijeci i Zadru. Sam postupak uzimanja uzorka potpuno je bezbolan i traje 10-15 sekundi. Uz stručno interpretirane rezultate naših fiziologa i nutricionista i djelotvornu Figurellinu metodu omogućite optimalnu promjenu životnih navika i dugo željene rezultate. Sve to rezultirati će onime za čime svaka osoba teži, a to je osjećati se zadovoljno u vlastitome tijelu.